
Aromatyczne dania z mięsa
Opis
W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Nie zapomnieliśmy także o podrobach. Podajemy wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane. Stworzyliśmy poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje. Zachęcamy do częstego korzystania z naszych przepisów. Jesteśmy przekonani, że gotowanie według nich przyniesie mnóstwo wspaniałych doznań kulinarnych.
Buchmann 2013, ISBN: 9788328000094, 210x275, 128 s., oprawa miękka
Dane techniczne
Wydawnictwo | Buchmann |
Okładka | miękka |
Stan | nowa |
Kondycja | bez śladów używania |
Liczba stron | 128 |
ISBN | 9788328000094 |