
Kuchnia domowa Gotowanie krok po kroku Birgitta Rasmusson
Opis
Niezwykły poradnik zawierający 1500 przepisów na potrawy z kasz ziemniaków ryżu i makaronu warzyw i grzybów owoców morza i ryb mięsa i podrobów na dania główne zupy desery sałatki sosy napoje zimne i gorące... Wśród nich przepisy na potrawy szybkie i łatwe oraz takie którym trzeba poświęcić więcej czasu i uwagi. Obszerne wprowadzenie omawiające podstawy zdrowego gotowania oraz liczne porady dotyczące doboru odpowiedniego sprzętu kuchennego sposobu sprawiania ryb dzielenia drobiu i tusz zwierzęcych czy grillowania w woku. Zaletę stanowią liczne zdjęcia objaśniające kolejne czynności krok po kroku.
REA 2010, ISBN: 978-83-7544-429-2, 175x245, 752 s., oprawa twarda
Dane techniczne
Autor | Birgitta Rasmusson |
Wydawnictwo | REA |
Okładka | twarda |
Stan | nowa |
Kondycja | bez śladów używania |
Liczba stron | 752 |
ISBN | 9788375444292 |