
Pomidory Kuchnia Smakosza - Cornelia Schinharl
Opis
Urozmaicone przepisy. Pomidory marynowane albo pasteryzowane, na danie główne albo na przystawkę, przyprawione w sposób całkiem prosty albo wyrafinowany smakują przy każdej okazji. Cenne informacje. O odmianach znanych od dawna i tych nowo odkrytych, o pomidorach z warzywniaka albo z własnego ogrodu, a także o ich kupowaniu, przechowywaniu i zastosowaniu kulinarnym. Pewny sukces. Ten, kto wie, jak to się robi, z przyjemnością gotuje dla rodziny i przyjaciół, dobrze się przy tym bawiąc.
Mak 2011, ISBN: 9783863800062, 185x220, 144 s., oprawa miękka
Dane techniczne
Autor | Cornelia Schinharl |
Wydawnictwo | MAK |
Okładka | miękka |
Stan | nowa |
Kondycja | bez śladów używania |
Liczba stron | 144 |
ISBN | 9783863800062 |