Ziarna dają siłę - Chrissy Freer
Opis
W rolach głównych: kasza gryczana, amarantus, komosa (quinoa), brązowy ryż, soczewica, płatki owsiane, kasza jaglana, orkisz, kuskus oraz inne superzboża. Z tej książki czytelnik dowie się wszystkiego o zaletach zbóż i roślin strączkowych. Poradnik składa się z 12 części – każda poświęcona jest jednemu z gatunków zbóż. To zbiór receptur na zdrowe i smaczne potrawy - azjatycką sałatkę ryżową, kotleciki ryżowo-warzywne, placki z soczewicy, zapiekankę grecką.
W książce znajduje się ponad 100 przepisów, z czego 40 to receptury na dania bezglutenowe.
Dane techniczne
Autor | Chrissy Freer |
Wydawnictwo | Buchmann |
Okładka | miękka |
Stan | nowa |
Kondycja | bdb-delikatne zarysowania na okładce |
Liczba stron | 224 |
ISBN | 9788328024878 |