GRILL Przysmaki przyrządzane na ruszcie na ogniu w wędzarni
Kod produktu: REA0012569
Opis
Mają Państwo przed sobą unikalną na polskim rynku publikację - kompendium wiedzy o tym, jak ujarzmić ogień i dym, by z ich pomocą przyrządzić wyjątkowe potrawy z mięsa, ryb i warzyw. Ta książka podpowie ci: - jak wybierać ruszty i inne urządzenia przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich, - jak wybierać przyprawy i produkty, - jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy, dowiesz się też: jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itd. Będziesz mógł sam przygotować wędzonki i kiełbasy - samodzielnie zbudować wędzarnię, przyszykować produkty do wędzenia na zimno i na gorąco, dobrać paliwo, solić i wędzić na różne sposoby i przechowywać smakołyki po uwędzeniu.
Rea 2010, ISBN: 978-83-7544-341-7, 235x305, 208 s., oprawa twarda
GRILL Przysmaki przyrządzane na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.